Un nou GLT in Daneti

In cadrul saptamnii „Sa fim mai buni, sa stim mai multe” cincisprezece elevi, cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, din comuna Daneti (judetul Dolj) au participat la un curs de formare inedit organizat de Asociatia Grupurilor Locale de Tineret in parteneriat cu Scoala Profesionala Daneti.
Timp de trei zile cei cincisprezece tineri coordonati de doi traineri nationali ai AGLT au invatat sa lucreze in echipa, au redescoperit placerea de a se juca, si dezvoltat capacitatile de comunicare si disimulare a informatiei in modalitati creative.
Dupa cele doua zile de curs, cursantii, plini de entuziasm si determinar in tainele voluntariatului prin ceea ce putem numi: „Prima lor zi de joaca”. Dupa activitate 0 participanta ne-a marturisit: „Este un sentiment unic. Faptul ca gesturile mici pot avea un asemenea impact asupra lor, ma uimeste. Pur si simplu, nu imi vine sa cred ca am reusit sa aducem atata fericire in jurul nostru.”
A fost o experienta unica fost depasite iar obiectivele, atinse. Speram ca noii voluntari sa isi duca misiunea mai departe si sa ajunga cat mai departe pe drumul pe care
Acest curs a fost realizat cu sustinerea financiara Brabeti Romania.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.