Perioada 18-24 iulie marcheaza proiectul „Formatori Animatori pentru Copii si Tineri cu Dizabilitati” organizat de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi – DJST Iasi in parteneriat cu Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT unde voluntari din Hodora, Botosani, Falticeni, Moldovita, Pascani, Butea, Iasi, Constanta, Dumitresti, Tulcea, Vatra Dornei, Codaesti, Valiug si Campulung Moldovenesc au descoperit fericirea in culorile educatiei nonformale. 

Dupa 5 zile colorate in care un numar de 40 de participanti s-au distrat, au lucrat in echipa si au invatat impreuna unii de la altii tainele animatiei, a urmat punerea in practica a celor invatate. Asadar, echipele de tineri motivati au organizat doua zile de joaca in Muncelu de Sus si Mogosesti-Siret care au adus fericire pentru aproximativ 80 de copii. 

Totodata, viitoarele tabere si proiecte vor avea 12 noi traineri, absolventi ai cursului de Training of Trainers – TOT din aceasta perioada. 

Imboldul pe care aceasta experienta l-a dat participantilor i-a determinat sa readuca culoare in GLT-uri si speram ca aceasta noua motivatie sa creasca o data cu noile activitati!

Transmitem cu aceasta ocazie multumiri Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Iasi pentru sustinerea acestui proiect.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.