Anul acesta am avut iar oportunitatea de a participa la Tabara Nationala de Formare de Animatori Socio-Culturali pentru Tineri, organizata la Muncel de DJST Iasi si AGLT. Anul acesta am reusit sa termin cursul de SPEAS si sa invat o multime de lucruri despre cum trebuie sa avem grija de persoanele cu dizabilitati: ADHD, Sindrom Down, dizabilitati motorii… Am ajuns chiar sa incerc sa traiesc o mica parte din trairile pe care le au acesti oameni in cadrul unei activitati in care se presupunea ca noi am avea dizabilitati motorii si trebuia sa parcurgem un traseu, asa am observat cat de greu este atunci cand vrei sa faci ceva si nu poti sa faci acel lucru singur si asa cum ai vrea din cauza unei dizabilitati.

In tabara am avut un program plin, de dimineata de la 8, pana seara la 8. In ciuda programului plin, in fiecare seara se organiza cate o activitate comuna, o seara pentru socializare si in care sa comunicam cu ceilalti voluntari veniti din toate colturile tarii, sau chiar din afara tarii, cum a fost Jasper, din Belgia. Ca in fiecare an a existat un dans al taberei, un joc de padure, un joc de noapte, o sesiune de alegere a activitatilor. Sunt foarte fericita pentru ca am participat la aceasta tabara si sper sa am ocazia sa mai particip si la alte tabere pe viitor.

Le multumesc trainerilor pentru toate cunostintele impartasite cu noi si ma bucur ca am cunoscut atat de multi oameni noi, oameni care iubesc la fel de mult AGLT-ul!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.