In perioada 24-30 august, 9 voluntari AGLT au participat la tabara mondiala Krinkel organizata de asociatia belgiana Chiro odata la 4 ani. Am facut parte din echipa internationala ce aduna voluntari din 4 continente a peste 10 tari, printre care: Indina, Filipine, Chile, Ecuador, Malta, Danemarca, Olanda, Elvetia, Albania, Slovacia si lista continua.

Am fost profund impresionati de complexitatea cu care fiecare activitate a fost organizata si planificata pentru mai mult de 4000 de participanti. Serile de socializare capatau o dimensiune a unor seri de festival, pregatite in detaliu, numeroase in surprize si activitati diverse.

Ne simtim norocosi sa fi fost parte din povestea Krinkel, sa descoperim atat de multi voluntari pasionati, creativi si dedicati raspanditi peste tot in lume. Impreuna am format un mic glob pamantesc ce era atras si atragea aceeasi energie: voluntaritul.

Am demonstrat ca multiculturalitatea este insotita de o doza imensa de energie ce motiveaza puternic activitatea oricaruia dintre noi. Krinkel ne-a adus impreuna, ne-a aratat ce inseamna munca asidua pentru o organizare impecabila, ce reprezinta iesirea din starea de confort la propriu, concretizate intr-o experienta de invatare pe masura.

Am vazut cel mai mare foc de tabara de peste 15 metri, cei mai multi voluntari adunati intr-o tabara, cele mai multe corturi si cei mai veseli si petrecareti participanti. Multumim Krinkel, multumim Chiro.

PS: Am fost primiti cu o mare caldura in Belgia, reusind sa vizitam si orasul Antwerp iar pentru asta spunem: multumim Somepro!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.