Timpul trece si se apropie urmatoarea activitate comuna: Ziua Comuna de Actiune (ZCA). Drept urmare, Camelia si Stefana (responsabilii de aceasta activitate din Consiliul Administrativ) ne-au pregatit programul pentru acest an. Il puteti accesa la linkul urmator Program ZCA 2011 

De asemenea, cateva ganduri de la Maria Pruteanu (Secretar AGLT) despre ZCA si motivul care sta in spatele acestei activitati minunate 🙂

Doru Pruteanu a infiintat in 2000 ”Autobuzul pentru acţiune socio-culturală” –   (BAC).Acest proiect a avut ca scop principal creşterea cantitativă şi calitativă a activităţii de tineret în comunităţile mici.
In anul 2002 acest proiect a continuat cu un altul ” Structura de sprijin pentru grupurile locale de tineret” prin intermediul unei celule pedagogice si a centrelor de tineret (LYWG). Astfel au luat fiinta Grupurile Locale de Tineret in intreaga tara.
S-a dedicat  acestor proiecte, a fost alaturi de multi tineri dornici de afirmare. A fost cel care a avut initiativa desfasurarii Zilei Comune de Activitate (ZCA).
A murit in 16 septembrie 2006.  In memoria lui, AGLT a hotarat ca aceasta activitate – ZCA- sa se desfasoare in fiecare an in 22 octombrie cand ar fi sarbatorit ziua de nastere.
Pentru el si in memoria lui va rog sa participati la aceasta activitate, sa dati tot ce e mai bun din voi. Fara el AGLT nu ar fi existat.

Acestea fiind zise, mai precizez urmatoarele indicatii privind ZCA: trebuie sa ne simtim toti bine si sa facem fericiti cat mai multi copii! Si cel mai IMPORTANT e ca suntem impreuna (sufleteste).

Diana Filipciuc, Vicepresedinte AGLT


1 comentariu

Filipciuc Andrada-Diana · octombrie 16, 2011 la 11:46 am

🙂 spor la activitatate! sa vedem cat mai multe GLT implicate!

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.