Salutare copii. Haideti sa va povestesc ceva!

Stiati ca exista undeva departe intr-un tinut ascuns o tara numita Mocu Ciucu unde copacii vorbesc si copiii sunt ascultatori iar oamenii sunt buni si draguti unii cu ceilalti.

Iar acolo exista o Zana pe nume Muculica, care apara acest tinut cu ajutorul unui inel magic! Si Zana noastra frumoasa avea o casa intr-un copac mare si voinic!

Dar aceasta tara este pe cale de a fi distrusa de malefica vrajitoare Muchina care vrea sa inhate inelul de la buna noastra Zana pentru a transforma toti oamenii in monstrii!

Astfel, vrajitoarea ajutata de Ochila, sluga ei umila, reuseste sa puna mana pe inel.

Avand nevoie de un ajutor care sa ii aduca inelul inapoi,  Zana Muculica picteaza in scoarta copacului voinic in care locuia, cu ultimele ei puteri, un erou caruia ii da viata si il numeste Muc cel Mic.

Acesta pleaca acum in cautarea inelului peste mari si tari pana ajunge la grota vrajitoarei unde il intalneste pe Ochila! (mai stiti cine e Ochila copii?). Aici cei doi incearca sa ajunga la o mica intelegere.

Muc cel Mic: Ochila, hai sa facem un targ! Tu-mi dai inelul iar eu te voi lasa sa te joci impreuna cu noi!

Ochila: Nici gand!

Muc cel Mic: Bine bine! …

-se indreapta spre copii si le spune: Haideti copii sa ne jucam, poate asa il vom convinge pe Ochila sa ni se alature!

JOC

La sfarsitul jocului Ochila se alatura copiilor!

Vrajitoarea, simtindu-se acum incoltita, apeleaza la Padurarul Mojo Jojo caruia ii porunceste sa taie copacul Zanei, pentru ca astfel Zana Muculica si Muc cel Mic vor disparea! Insa Padurarul este oprit la timp de catre Ochila care il convinge sa intre in joc cu copiii.

-> Ochila dispare dupa padurar, iar la finalul celui de-al doilea joc apare cu padurarul zicand: L-am convins! De acum e de partea noastra!

Vrajitoarea nu mai are acum pe nimeni de partea ei!

Povestitorul: Copii, stiti de fapt de ce e vrajitoarea atat de rea? Pentru ca nu are niciun prieten!

Haideti cu ajutorul acestor materiale (cele reciclabile) sa ii facem un prieten si asa sigur va accepta sa ne dea inelul inapoi!

Dupa terminarea omuletului o strigam pe vrajitoare care apare cu inelul si in schimbul prietenului ii daruieste zanei inelul!

Zana multumeste copiilor pentru ajutor si o cheama pe vrajitoarea sa se alature!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.