In perioada 1 iunie – 1 noiembrie 2015, s-a derulat mai multe activitati in cadru proiectului Grupul Local de tineret – promotor al dezvoltarii comunitare, proiect cofinantat de Consiliul Judetean Tulcea.
Proiectul a sustinut dezvoltarea personala a tinerilor si copiilor prin activităţi socio culturale si prin constientizarea implicarii acestora ca voluntari. Astfel app 100 de tineri din mai multe judete din tara, cu preponderenta din jud. Tulcea, au participat la Tabara cu corturi care a avut loc la Ostrov, in perioada 29 iulie – 3 august. A fost o tabara frumoasa si plina de experiente. Trainerii au dat dovada de multa creativitate in realizarea activitatilor, iar participantii de multa seriozitate. S-au format echipe unite care au colaborat si s-au descoperit, s-au legat prietenii si s-au facut promisiuni pentru activitatile viitoare care vor avea loc in localitatile de provenienta a participantilor.

Beneficiarii indirecti, mai mult de 15 comunitati din judetul Tulcea si din tara, au participat la evenimentele culturale care au fost organizate de grupurile de tineri formate la cursurile din tabara.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.