Website: www.gltzambilicicluj.wordpress.com

Contact: Stefana Bursuc shtefka_m@yahoo.com

Despre:

Grupul Local de Tineret “Zambilici” din Cluuuuj-Napoooca a aparut in urma cu aproximativ un an,

cand, in saptamana nationala de voluntariat din mai (2009), ne-am gandit si noi sa ne inscriem la targul de ONG-uri, sa aratam clujenilor ce familie mare si fericita suntem!

Zis si facut!

In ziua targului ne-am strans dis de dimineata si ne-am pus sa “ornam” stand-ul, facandu-l desigur cel mai frumos stand “din targ”! Am vorbit cu oamenii, ne-am jucat cu niste copilasi si chiar cu voluntarii altor ong-uri! Spre sfarsitul zilei, chiar inainte sa ne strangem lucrurile, am schimbat 2 vorbe cu “casa vecinului”. “Asociatia Familia Regasita” se cheama organizatia, avand un centru de zi pentru copii, in Cluj, si fiind interesati sa mergem sa facem o zi de joaca cu micutii de acolo.

Pe data de 21 mai (data in care sarbatorim si “ziua de nastere” a grupului) am organizat prima noastra zi de joaca la acel centru. Ne-am acomodat unii cu altii mai repede decat credeam si in scurt timp am inceput sa ne jucam si sa radem impreuna. Am fost asteptati si cu o surpriza, un mic spectacol de dans din partea copiilor, si chiar felicitari de multumire. Am fost foarte surprinsi,erau mai bine pregatiti decat noi!

La sfarsitul programului copiii au fost foarte incantati, rugandu-ne sa revenim la ei cat de repede posibil. Promisiunea a fost facuta asa ca pe 29 mai am fost la ei la cea de-a 2-a zi de joaca!
Din pacate, dupa acea zi de joaca a venit si sesiunea, iar apoi vacanta, voluntarii plecand fiecare in localitatile lor pe timp de vara. Scoala a inceput intre timp, insa nu am reusit nicicum sa ne adunam sa facem treaba din nou!

Dar dupa o lunga pauza, prea lunga, revenim cu forte proaspete!!!
In GLT “Zambilici” s-au adunat cativa voluntari cu vechime in AGLT. Astfel, din cei mai “batranei” se numara: Adina (Falticeni), Andreea (Bosanci), Rares (Ludus), Stefana (Moldovita), Adriana (Baia Borsa), Marius (Moldovita). Pe langa acestia, avem si 5 voluntari noi, dar a caror numar va mai creste desigur!
Cam atat din Ardeal… pentru moment… pentru ca veti mai auzi multe de noi!


1 comentariu

cami · aprilie 18, 2010 la 2:49 pm

Iuuui…ce faini sunteti :X

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.