GLT Zambilici

Website: www.gltzambilicicluj.wordpress.com

Contact: Stefana Bursuc shtefka_m@yahoo.com

Despre:

Grupul Local de Tineret “Zambilici” din Cluuuuj-Napoooca a aparut in urma cu aproximativ un an,

cand, in saptamana nationala de voluntariat din mai (2009), ne-am gandit si noi sa ne inscriem la targul de ONG-uri, sa aratam clujenilor ce familie mare si fericita suntem!

Zis si facut!

In ziua targului ne-am strans dis de dimineata si ne-am pus sa “ornam” stand-ul, facandu-l desigur cel mai frumos stand “din targ”! Am vorbit cu oamenii, ne-am jucat cu niste copilasi si chiar cu voluntarii altor ong-uri! Spre sfarsitul zilei, chiar inainte sa ne strangem lucrurile, am schimbat 2 vorbe cu “casa vecinului”. “Asociatia Familia Regasita” se cheama organizatia, avand un centru de zi pentru copii, in Cluj, si fiind interesati sa mergem sa facem o zi de joaca cu micutii de acolo.

Pe data de 21 mai (data in care sarbatorim si “ziua de nastere” a grupului) am organizat prima noastra zi de joaca la acel centru. Ne-am acomodat unii cu altii mai repede decat credeam si in scurt timp am inceput sa ne jucam si sa radem impreuna. Am fost asteptati si cu o surpriza, un mic spectacol de dans din partea copiilor, si chiar felicitari de multumire. Am fost foarte surprinsi,erau mai bine pregatiti decat noi!

La sfarsitul programului copiii au fost foarte incantati, rugandu-ne sa revenim la ei cat de repede posibil. Promisiunea a fost facuta asa ca pe 29 mai am fost la ei la cea de-a 2-a zi de joaca!
Din pacate, dupa acea zi de joaca a venit si sesiunea, iar apoi vacanta, voluntarii plecand fiecare in localitatile lor pe timp de vara. Scoala a inceput intre timp, insa nu am reusit nicicum sa ne adunam sa facem treaba din nou!

Dar dupa o lunga pauza, prea lunga, revenim cu forte proaspete!!!
In GLT “Zambilici” s-au adunat cativa voluntari cu vechime in AGLT. Astfel, din cei mai “batranei” se numara: Adina (Falticeni), Andreea (Bosanci), Rares (Ludus), Stefana (Moldovita), Adriana (Baia Borsa), Marius (Moldovita). Pe langa acestia, avem si 5 voluntari noi, dar a caror numar va mai creste desigur!
Cam atat din Ardeal… pentru moment… pentru ca veti mai auzi multe de noi!

One thought on “GLT Zambilici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.