Si uite asa am reusit sa ne punem pe picioare si dupa o lunga perioada de absenta am avut sansa sa refacem forum-ul A.G.L.T . Forum care dupa parerea unora dintre membri este mult mai usor de utilizat si iti ofera mult mai multe functii distractive , interesante si utile . Ne dorim sa aducem toti voluntarii in acelasi loc si speram sa reusim sa facem acest lucru . De asemenea putem oferi membrilor unui grup local de tineret un spatiu doar al lor „departe de ochii lumii” in care isi pot discuta sau in care isi pot asterne viitoare planuri .         

 www.forum.aglt.org

De asemenea avem o categorie dedicate „gandirii si gasirii de noi jocuri” , locuri in care putem discuta eventuale proiecte si parteneriate  si multe alte categorii si joculete dragute pe care le jucam chiar pe forum .

Va asteptam cu drag sa veniti , sa vedeti , sa va inregistrati , sa participati la discutiile noastre si sa va convingeti de importanta unui astfel de loc ..si nu in ultimul rand de legatura si schimbul de experienta care se poate realiza intre membrii.

    Toni, GLT Tineri Mereu


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.