Multumesc Anamaria Buche pentru provocarea ‪#‎AGLTchallenge !
Inceputul meu in AGLT a venit la ora de romana cand am primit propunerea de la doamna profesoara Taniusa Mihaela Iordache ,careia ii multumesc ,de a merge in tabara si de a ma alatura acestei asociatii minunata, propunere pe care bineinteles am acceptat-o.
Andrei IulianTrebuie sa recunosc ca nu credeam ca voi ajunge asa departe , insa dupa ce am sosit la Muncel si am fost primit atat de frumos am inceput sa realizez ca ma inselasem. Am cunoscut o multime de oameni minunati cu care am avut onoarea sa colaborez , dar si cu care am legat prietenii. Am invatat sa fiu mai deschis si sa imi spun parerea indiferent de cat de multi oameni sunt in jurul meu si indiferent daca este buna sau nu, am invatat sa ma adaptez diferitilor factori si situatii mai mult sau mai putin placute si sa am mai multa incredere in mine.
Sunt in AGLT doar de cateva luni , saptamana petrecuta in tabara din aceasta vara mi-a fost suficient incat sa ma faca sa vreau mai mult ,sa vreau sa avansez si sa vreau sa-i fac sa zambeasca atat pe oamenii mari cat si pe copii , asa cum am zambit si eu la inceput si sunt convins ca voi pastra acest zambet mereu . Vreau sa stau cat mai multi ani alaturi de voi …pentru ca voi sunteti o a doua familie si VA MULTUMESC , va multumesc pentru toate lucrurile minunate pe care le faceti!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.