Paulina MandacheMultumesc pentru provocare,Ralu! Multumim pentru initiativa,Xerox! ‪#‎AGLTchallange
Imi este greu sa vorbesc despre AGLT,ce inseamna pentru mine,ce este de fapt,ce inteleg eu din AGLT fiindca este vorba de ceva intangibil,este vorba de ‪#‎spiritul AGLT.
Povestea mea a inceput odata cu primul curs din Constanta pe proiectul Sa invatam sa ne jucam. Multumiri pe aceasta cale celor ce l-au initiat! Felicitari! Raluca Mares si Iulia Panait au fost primii mei traineri datorita carora am trecut la urmatorul nivel. Cine ar fi crezut ca in doua zile poti sa-ti faci prieteni geniali ca ele si nu numai?! In mai putin de 2 saptamani am devenit membru si am participat la prima tabara AGLT,cea de la Muncel unde Alma si Oana ne-au captivat cu povestea piratilor. Acolo mi-am gasit comoara ,am aflat ce este AGLT-ul. Am cunoscut oameni deosebiti care in mai putin de o saptamana au devenit prietenii mei. Deodata viata mea s-a schimbat. Am venit acasa si am inceput iubi GLT TIM. De atunci am participat la toate taberele care s-au ivit si schimburile de experienta facute cu GLT TIM. Sunt relativ noua in povestea AGLT-ului,iunie 2012,dar cred ca este cel mai minunat lucru existent in viata dupa familie. Datorita AGLT-ului am invatat ce inseamna sa fi voluntar, sa iubesti, sa daruiesti,sa imparti zambete si energie. Multumesc! Cu ajutorul AGLT-ului am avut parte de cele mai frumoase experiente,provocari si incercari deosebite. Am plans,am ras, am dansat, am jucat, am invatat, am devenit ceea ce sunt acum,Pauwow :))) Am trecut peste cele mai dificile momente datorita oamenilor din AGLT. Am inceput sa iubesc persoanele cu dizabilitati care in trecut imi pareau dezgustatoare. Am avut parte de cea mai frumoasa experienta in Belgia alaturi de Ioana,prietena mea draga. Am cunoscut in doi ani mai multi oameni ce-mi sunt prieteni acum decat in cei 15 ani anteriori. Nu voi uita niciodata unde am crescut,unde am invatat sa iubesc,cine m-a crescut si imi doresc sa duc #spiritul AGLT cat mai departe. Promit sa aduc GLT TIM acolo unde ii este locul. Voi face tot ce imi sta in puteri sa costruim o echipa adevarata!
Cei 10 ani de AGLT inseamna bucurie,implinire,fericire! Sunt mandra ca am fost acolo sa sarbatoresc alaturi de cei mai frumosi AGLT-isti,vechi si noi,cu experiente inedite. A fost unul dintre cele mai frumoase weekend-uri cu toate ca era cat pe ce sa nu pot ajunge. Am facut ceva eforturi sa fiu acolo pentru voi,pentru AGLT,pentru #spiritul AGLT,dar aceasta intalnire mi-a imprimat in minte ce inseamna pentru mine o familie adevarata.
Multumesc!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.