#AGLTchallenge nr.1-Rafa Udrea

Aglt Romania Ong pentru mine a reprezentat o etapa, am avut oportunitatea de a simtii acest spirit ce mi s-a părut initial AWSOME, dupa mi-am mai schimbat parerea.
Cursul SPEAS, care a fost genial si m-a făcut sa vad cu alti ochi acest tip de oameni. In viziunea mea adică Handicapatii au devenit niste oameni ca toti ceilalti, ce au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta, pana la urma toti avem, mai mult sau mai putin… Pe mine cel mai mult m-a ajutat proiectul national „Sa învătăm sa ne jucam” ce m-a schimbat de la a fi om, la a fi un om responsabil si a îmi vedea interesul in ceea ce înseamnă dezvoltarea personală. Si vreau să-i multumesc Daniela Ghitoiu cât si Maria Pruteanu pentru drumul pe care m-i l-au deschis.
AGLT nu a reprezentat foarte mult pentru mine, mai mult a reprezentat proiectul ce in acetti 3-4 ani mi-a adus multe prietenii, distractie cât si experinte.
Vreau sa le multumesc si trainerilor mei de la cursuri … Catalin Petru si Anca Scutelnicu dar si Stefana Maria si Bosanceanu Elena Alina (care sunt 2 persoane minunate ce m-au facut sa-mi placa ceea ce fac) …
In final important e sa lucram cu totii pentru a ajuta si tot odată sa dam o palma societătii asteia! Nu contează unde facem voluntariat ci sa facem! Va pup pe tot!

Rafa Udrea

One thought on “#AGLTchallenge nr.1-Rafa Udrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.