Aglt Romania Ong pentru mine a reprezentat o etapa, am avut oportunitatea de a simtii acest spirit ce mi s-a părut initial AWSOME, dupa mi-am mai schimbat parerea.
Cursul SPEAS, care a fost genial si m-a făcut sa vad cu alti ochi acest tip de oameni. In viziunea mea adică Handicapatii au devenit niste oameni ca toti ceilalti, ce au nevoie de ajutor pentru a se dezvolta, pana la urma toti avem, mai mult sau mai putin… Pe mine cel mai mult m-a ajutat proiectul national „Sa învătăm sa ne jucam” ce m-a schimbat de la a fi om, la a fi un om responsabil si a îmi vedea interesul in ceea ce înseamnă dezvoltarea personală. Si vreau să-i multumesc Daniela Ghitoiu cât si Maria Pruteanu pentru drumul pe care m-i l-au deschis.
AGLT nu a reprezentat foarte mult pentru mine, mai mult a reprezentat proiectul ce in acetti 3-4 ani mi-a adus multe prietenii, distractie cât si experinte.
Vreau sa le multumesc si trainerilor mei de la cursuri … Catalin Petru si Anca Scutelnicu dar si Stefana Maria si Bosanceanu Elena Alina (care sunt 2 persoane minunate ce m-au facut sa-mi placa ceea ce fac) …
In final important e sa lucram cu totii pentru a ajuta si tot odată sa dam o palma societătii asteia! Nu contează unde facem voluntariat ci sa facem! Va pup pe tot!

Rafa Udrea


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.