Raluca MaresCe reprezinta pentru mine AGLT si 10 ani AGLT. AGLT…asa de multe lucruri imi trec prin cap cand spun asta. Nu stiu daca mi-ar ajunge 100 foi sa descriu tot ce inseamna pt mine AGLT dar am sa incerc sa ma rezum la cateva randuri. AGLT este tot ceea ce ma face sa zambesc, este locul in care sunt eu cu adevarat, unde pot spune ceea ce gandesc fara a-mi fi teama ca nu e bine si ca ceilalti cine stie ce ar spune, este modul meu de a TRAI.

Aglt-ul imi readuce de fiecare data bucuria inapoi, imi da incredere ca pot realiza orice, imi demonstreaza ce inseamna cu adevarat prietenia, imi da speranta cand totul pare intunecat si trist, imi sustine ideile chiar daca nu sunt cele mai stralucite, ma incurajeaza sa continui cand nu mai am putere, imi ghideaza pasii, imi ofera tot ce am nevoie pentru a fi pe deplin fericita., Cand ma uit inapoi realizez ca nu exista amintire mai frumoasa care sa nu fie traita in aglt pentru ca aici am trait cele mai amuzanete momente, cele mai puternice senzatii, aici am ras cel mai mult, am zambit din toata inima si am trecut prin toate starile existente: bucurie, tristete, compasiune, dispret, iubire, incredere, curaj, putere. Pe langa toate bucuriile sufletesti, AGLT-ul mi-a dezoltat multe abilitati cu care am reusit sa organizez si coordonez orice fel de activitate, m-a invatat ce inseamna sa fi un bun lider, un bun ascultator, sa ma gandesc la ceilalti cu multa compasiune, sa ofer timp, care este cel mai frumos cadou pe care ti-l poate oferi cineva si chiar sa imi aleg profesia pe viitor. Aglt-ul mi-a influentat cele mai importante decizii pe care a trebuit sa le fac de-alungul anilor printre care si profilul liceului la care sunt acum.

Asa cum am spus si mai sus nu imi ajung cuvintele sa exprin tot ce simt pt AGLT asa ca voi scrie si ce a insemnat intalnirea de 10 ani din weekend-ul trecut. Ca toate celelalte intalniri AGLT si de data asta a fost o reusita. Ne-am adunat din toate colturile Romaniei si Belgiei pentru a imparti acelas lucru: 10 ani de fericire. In acest weekend s-au intamplat multe lucruri…:))) de care eram convinsa ca se vor intampla aici. Ma bucur nespus ca am putut fi alaturi de cei mai dragi prieteni ai mei cantand cu totii: “La multi ani!” si sarbatorind in felul nostru specific un asa eveniment. Tot sper ca odata vom convietui cu totii in acelasi orasel, orasul AGLT care va fi renumit in toata lumea pentru virusul cu care contamineaza orice vizitator: FERICIREA. AGLT mi-a oferit tot: tot ce am mai de pret: a doua familie. Va iubesc din tot sufletul meu pentru tot ceea ce sunteti, pt tot ceea ce facem impreuna, multumesc pentru tot, multumesc ca existati! #AGLTforever


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.