Ziua comună de acţiune-o zi speciala pentru toate GLT-urile în care ne simţim legaţi între noi prin activităţile şi jocurile comune pe care le oraganizăm.

            Ca şi celelalte zile de activităţi organizate de grupul „Funny Star” Bsanci şi această zi a fost plină de multă voie buna şi multe zâmbete atât din partea copiilor cât şi din partea noastră, a liderilor.

            Această zi specială a avut nevoie de ajutorul nostru pentru a deveni o bună prietenă a copiilor, ajutor oferit prin lungi discuţii despre organizare, despre sarcinile fiecăruia dintre noi şi despre materialele necesare. Dar, înainte de asta ne-am înarmat cu multă răbdare, entuziasm şi mult suflet după care ne-am lăsat conduşi intr-o minunată călătorie de această nouă prietenă.

            Îmbarcaţi în barca nerăbdării am navigat spre primul port, „Portul Cunoaşterii” unde ne-am cunoscut prin jocul „Ştrumfi-Umfi” . Pe măsură ce jocul continua ne-am împrietenit din ce în ce mai mult iar curând a apărut dorinţa de a continua călătoria. Înainte de a pleca  a sosit un cunoscut care ne-a adus veşti de pe celelalte mări, veşti aflate cu ajutorul prietenului său, Doru:pe fiecare mare astăzi se întâmplă ceva special.  Şi ceilalţi se joacă pentru a acumula cunoştinţe şi experienţă. A fost ciudat când am aflat că şi ei fac aceleaşi lucruri ca şi noi dar am fost cu toţii de acord să ne alaturăm lor aşa că ne-am continuat călătoria.

            Următorul port în care am debarcat a fost locul unde l-am cunoscut Frankenstein , un personaj vesel cu care am râs foarte mult.

              Prietena noastră, ziua de joacă ne-a condus spre un loc special:Cerul. Acolo copii au vorbit cu Luna şi au aflat că steluţele au fost neascultătoare iar ea le-a alungat . Toate şi-au pierdut zâmbetul doar câteva au mai crezut în bunatatea lunii şi-au continuat să zâmbească. Simţindu-se singură, Luna le-a cerut ajutorul copiilor pentru a le găsi şi a le aduce alături de ea. După ce şi-au îndeplinit misiunea au navigat spre următoarea surpriză.

            Când au ajuns , au realizat că aici se află o mulţime de baloane cu surprize amuzante, mici sarcini pe care copii trebuiau sa le indeplinească.

            După încă alte câteva opriri printr-o pădure unde am întâlnit cele mai ciudate animale în jocul „Atenţie!Unde eşti” şi ne-am legat într-un lanţ al prieteniei in jocul „Şirul de urmăritori”  am ajuns la capătul călătoriei, unde ne-am pus imaginaţia la treabă si am realizat cele mai frumoase portrete cu materiale din natură pentru a le lăsa ca amintire prietenei noastre.

            Înainte de regretabila despărţire, prietena noastră ne-a oferit şi ea cate o bucăţică de ciocolată . Această călătorie a învăţat copii cum sa lucreze în echipă, să se respecte unii pe alţii şi să nu fie timizi cu persoanele noi, iar nouă liderilor ne-a arătat încă o data că nici un efort nu este prea mare pentru a aduce zâmbetul pe faţa unui copil. 

                                                                                               Liderii Grupului „Funny Star” Bosanci


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.