La training-ul regional, din data de 13 mai 2017, care a avut loc la Colegiul National ”Dragos Voda” din Campulung Moldovenesc, au participat 37 de voluntari din GLT ”Super Noi” Campulung Moldovenesc, GLT ”Young Generation” Vatra Moldovitei, GLT ”Golden Star” Moldovita si GLT ”Cuceritorii” Suceava. Prin joc si joaca, acestia au aflat voluntariatul iti da un sentiment de mandrie si bucurie, ca prin voluntariat poti experimenta orice si mai mult ca orice voluntariatul te face fericit. Click aici pentru album foto.

In cadrul training-ului care s-a desfasurat in 5 iunie 2017 la Muncel, Iasi, am instruit traineri nationali AGLT, printr-un curs interactiv special gandit ca acestia sa poata impartasi valorile TON in toate taberele AGLT. Click aici pentru album foto.

Voluntari tineri si implicati in cadrul GLT-ului ”Aripi in Europa” Falticeni au participat cu mare placere la training-ul de dezvoltare a Organizatiilor locale de tineret care a avut loc in 10 iunie 2017. In urma acestui training tinerii au plecat acasa cu un bagaj de cunostinte mai mare si mai motivati sa isi continue activitatea de voluntariat. Click aici pentru album foto.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.