As vrea sa scriu o poveste… povestea unei zile.. poveste zilei comuna de actiune a grupului local de tineret „Mereu copii” Murgeni.

Sa incep asa…

                       A fost odata ca niciodata 5 voluntari carora intotdeauna ideea de joaca le surade si care au hotarat sa fie alaturi de celelalte grupuri locale din tara la ziua comuna de actiune.

Incurajati de aceeasta idee am strabatut drumul lung si nu lipsit de obstacole al organizarii activitatii. Am facut parteneriate cu scoala, am pregatit jocurile si materiale, am realizat si lipit  afisele, ne-am ales grupele de varsta.

In ziua de duminica, 25 octombrie 2009, la noi soarele s-a hotarat sa nu apara ca sa ne dea noua ocazia sa fim actorii principali ai zilei si sa o facem  sa fie frumoasa.

Dupa ce am facut cunostinta si ne-am jucat putin ca sa ne cunoastem, unul din voluntari a venit sa ne spuna ca prietenul lui, Doru, i-a scris ca pentru o participare activa, tineri si copii din mai multe grupuri din tara se vor juca aceleasi jocuri in aceasta zi, si toti am fost de acord sa ne alaturam lor.

Ne-am amuzat si ne-am distrat in „Vreau sa fiti un Frankestein”, baloanele ne-au cam dat de furca, dar asta nu a facut decat sa amane pedepsele care se aflau scrise pe biletele aflate in baloane, in jocul „Baloanele surpriza”.

Am facut un lant al prieteniei in jocul „Sirul de urmaritori”, devenind inventivi si apeland la strategii pentru a-i prinde si pe ceilalti copii in lantul nostru.

Curtea scolii s-a umplut de mormaituri, latrat, mieunat si alte sunete de animale, alaturi de chicoteli in jocul „Atentie! Unde esti?”.

Ne-am jucat foarte multe jocuri si doua ore s-au scurs fara sa ne dam seama.

Bostanii si Tabloul cu materiale din natura a fost prilej sa ne odihnim si copiii si-au pus imaginatia la incercare realizand cele mai frumoase lucrari. Copiii s-au luat la intrecere in a-si arata maiestria in sculptarea bostanilor.

Zambetele copiilor, voia buna, distractia a fost rasplata muncii noastre in acesta zi, in care fiecare din noi a lasat sa se iveasca bucuria si emotiile copilariei de care ne amintim cu placere si de care ne este dor.

                                    Si am incalecat pe o sa….

                                                                       Monica, GLT „Mereu Copii” Murgeni


1 comentariu

GLT Mereu Copii « Asociatia Grupurilor Locale de Tineret · martie 4, 2010 la 7:17 pm

[…] 30 octombrie, 2009:  ZCA- O poveste […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.