Asa cum e traditia, voluntarii Grupului Local de Tineret “Aripi in Europa” desfasoara in sambata cea mai apropiata de data de 22 octombrie ziua comuna de actiune. Si anul acesta ne-am adunat cu ceva timp inainte sa organizam activitatea, sa discutam despre jocuri, materiale si alte lucrusoare necesare pentru ca ziua comuna de actiune sa iasa cat mai bine.

In ziua cu pricina, ne-am adunat trei voluntari incarcati cu bostani, baloane, hartie colorata si carioci, foarfece si mai ales voie buna. Inceputul nu a fost unul chiar promitator intrucat erau cam putini copii, dar se pare ca o parte din ei stiau ei ce stiau pentru ca au ajuns exact atunci cand un voluntar a venit cu mailul printat primit de la Doru. Dupa ce am aflat cu totii ce scria in email, ne-am jucat de-a Frankenstein, joc in timpul caruia am fost cu totii avioane, pisici, caluti si multe alte personaje si obiecte care ne-au trecut atunci prin minte.

 Berta grasana s-a a vrut si ea sa se joace cu noi, un voluntar care are prieteni in Cuba ne-a invatat un cantecel specific acelei tari (Pachetu-me-tu-me-papa), iar un copil, “Dan cel cu multe stikere” ne-a alergat prin toata sala in incercarea de a ne face si pe noi ceilalti oameni lipiciosi.

 Pentru ca nimic nu se obtine usor, pentru a face bostanii de Halloween, copii au trebuit sa caute fel de fel de materiale ascunse dinainte de catre voluntari. Cu singuranta a fost activitatea care le-a placut cel mai mult intrucat cele doua grupe de copii s-au straduit sa decoreze bostanii intr-un mod cat mai interesant. La sfarsitul zilei de joaca, am spart cu toii baloane in care se aflau biletele cu pedepse scrise pe ele si ne-am amuzat copios pe baza sarcinilor pe care le aveau de indeplinit.

Acatrinei Camelia, GLT Aripi in Europa- Falticeni


1 comentariu

GLT Aripi in Europa « Asociatia Grupurilor Locale de Tineret · martie 4, 2010 la 6:58 pm

[…] 7 noiembrie, 2009:  O altfel de zi de joaca […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.