Website: www.jospalaria.wordpress.com

Articole:

Despre:

 „E imposibil! Nu vom putea face asta asa de usor cum spui!” Astea au fost primele ganduri care ne-au trecut prin minte atunci cand am facut prima intalnire a voluntarilor AGLT din Bucuresti.

            A fost in urma cu 2 ani, intr-o zi ploioasa de toamna. Initial hotarasem sa ne intalnim la Biblioteca Metropolitana, dar din diverse motive intalnirea s-a mutat in pubul Jos Palaria. E un loc plin de viata, unde visele prind aripi si irealul devine real. Era locul perfect pentru intalnirea noastra. Nu am fost multi voluntari, eram doar 5: eu, Costi, Mihaela, Ionut si Paul.

            A fost primul pas in constituirea GLT-ului din Bucuresti, care avea sa poarte numele localului unde au prins viata sperantele noastre.

            Timpulului nu prea i-a pasat si a trecut repede aducand indoili in inimile noastre. A fost o perioada lunga de incercari esuate si care parea sa duca spre un sfarsit, nu spre un inceput, pana cand…

            Octombrie 2008. O noua speranta intr-o alta zi ploioasa de toamna. Totusi azi e ziua in care impartim niste fluturasi, un pic cam diferiti pentru a invita copii si oameni la ziua de joaca comuna. E si ziua cand a luat fiinta si blogul nostru.

            A fost primul pas spre ce avea sa urmeze, dar nu a mai fost un pas stangaci si impleticit, ci unul ferm si hotarat.Chiar daca suntem intr-un oras strain, grabit, prea gri pentru veselia din sufletele noastre suntem acum destui voluntari care mergem mai departe in aceasta aventura.

            „Cu credinta treci si marea” ne incurajam inaintea fiecarei activitati,

            Si stiti ceva?!? Chiar a functionat. Intr-un timp relativ scurt am reausit sa facem destul de multe activitati, si atat de diferite prin continut:

  • zile de joaca
  •  participari la targuri de promovare a ONG-urilor
  • participare la un festival de bloguri
  • am ajutat la realizarea unui sondaj despre alegerile europene transmis pe un post national TV din Belgia prin intermediul internetului
  •  facepainting
  • campanie de ecologizare
  • 2 campanii de strangere de fonduri
  • Curs de animatori de tineret
  • Si cel mai important lucru, ne-am marit echipa de voluntari

               Cu perseverenta si incredere, alaturi de prieteni care ne sustin am reusit sa devenim un grup dinamic si cusnoscut in lumea ONG-urilor Bucurestene. Probabil cel mai mult ne-au ajutat persoanele care nu au incetat sa creada in noi si sa ne sustina in desfasurarea activitatilor.

            Acum ne dam seama ca cei de la Biblioteca Metropolitana, ADSUM, A.R.T. Fusion, precum si alti parteneri au fost cei care au avut grija de noi.


1 comentariu

stanila ionutz · octombrie 14, 2010 la 12:17 pm

da da….imi aduc aminte…ce vremuri:X

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.