COMUNICAT DE PRESA

 

Jocuri pe ulita  

 

28.10.2009

           Grupul Local de Tineret „Aripi in Europa” – Falticeni, jud. Suceava sprijina participarea activa a tinerilor la viata comunitatii in mediul rural si urban.

 

            In acest sens, in perioada 26 octombrie- 6 decembrie, Grupul Local de Tineret „Aripi in Europa” in colaborare cu Asociatia Grupurilor Locale de Tineret organizeaza 2 zile de actiunea concretizate in zile de joaca in Leucusesti si Dolhasca, jud.Suceava si un curs de Formare de lideri de tineret cu punct de lucru comun in Muncel, jud. Iasi.

 

            Proiectul Jocuri pe ulita se deruleala in cadrul programului de finantare national de proiecte de tineret organizat de Ministerul Tineretului si Sportului.

 

            Obiectivul proiectului este cresterea gradului de initiativa comunitara a tinerilor din mediul rural si urban prin implicarea comunitara si a participarii activa. De asemnea un al doilea obiectiv consta in cresterea capacitatii grupului de initiativa pentru actiuna de tineret si pentru gestionarea eficienta a microproiectelor prin cresterea gradului de sustinere metodologica a actiunii echipelor de animatori de tineret la nivel local, inclusiv la nivelul retelelor regionale si nationale.

 

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la adresa de mail: aripi_in_europa@ yahoo.com 

 

Persoana de contact: Filipciuc Diana- Andrada, coodonator de proiect


1 comentariu

GLT Aripi in Europa « Asociatia Grupurilor Locale de Tineret · martie 4, 2010 la 6:58 pm

[…] 28 octombrie, 2009: Lansare proiect Jocuri pe ulita […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.