Pe 10 decembrie 2018, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT a sarbatorit de doua ori. Acest lucru se datoreaza faptului ca au fost primite doua premii in cadrul Galei Tanarului Iesean pentru ONG-urile Iesene. In perioada 09.11-06.12.2018, organizatiile si grupurile informale care au desfasurat proiecte cu impact pentru tinerii din judetul Iasi s-au inscris in competitia organizata de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Iasi – DJST Iasi.

Sa nu va mai tinem in suspans, cele doua premii castigate sunt urmatoarele:
– Premiul „Voluntarul anului 2018” la categoria 25-35 ani a fost inmanat Simonei Zaharia. Voluntarii GLT Hai-Hui (Iasi) o felicita din toata inima si pot spune in numele tuturor ca suntem mandri sa facem echipa cu un voluntar atat de dedicat in toate activitatile pe care si le propune.
– – Premiul „Keep on going” (Proiecte care continua an de an) pentru cea mai de impact poveste de voluntariat, la nivel personal. Acest premiu a fost castigat de Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT pentru proiectul Ziua Comuna de Actiune. Va reamintim ca anul acesta in cadrul proiectului au fost implicate 22 de GLT-uri din 24 de localitati, din cadrul carora 296 de voluntari au organizat o zi de joaca pentru 720 de copii si tineri. Acest proiect se desfasoara cu succes de 13 ani, in fiecare an crescand numarul tinerilor implicati in desfasurarea lui.

Felicitari tuturor voluntarilor AGLT si mult succes in viitoarele activitati si proiecte!
ORIUNDE, ORICAND, ORICE PENTRU AGLT!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.