Cea mai frumoasa zi e cea in care te simti.. multumit! In care zambesti si cei din jurul tau, zambesc. Si de fiecare data.. cea mai frumoasa zi.. e cea de azi!

Azi.. 8 noiembrie 2009, de sarbatoarea sfintilor Mihail si Gavril, GLT Mereu copii MURGENI si-a desfasurat activitatile la Malusteni, o localitate aflata la 12 km de Murgeni.

Au fost 41 de copii, elevi ai claselor I-IV, 4 cadre didactice, parinti si 10 voluntari care au profitat de ziua frumoasa si au ales sa fie azi alaturi de noi si sa se distreze.

Ne-am jucat fara sa rasuflam 2 ore, Capitane pot sa trec marea ta, Bruiajul, apoi pe grupe ne-am cunoscut mai bine in jocurile Ma numesc si fac asa, Omul cu ziarul, Stafeta, Fotbal chinezesc, Baloanele surpriza. Am incheiat activitatea cu jocurile Sirul de urmaritori, Atentie unde esti si Ursul, pestele, tantarul.

Ziua a fost incredibil de frumoasa nu doar datorita soarelui ci mai ales bucuriei de pe fetele copiilor care s-au distrat copios.

Numarul voluntarilor Glt „Mereu copii” Murgeni s-a marit, astazi avand printre noi 4 voluntari noi, carora le multumim ca ni s-au alaturat.

Monica, GLT „Mereu Copii” Murgeni


1 comentariu

GLT Mereu Copii « Asociatia Grupurilor Locale de Tineret · martie 4, 2010 la 7:17 pm

[…] 8 noiembrie, 2009: Cea mai frumoasa zi […]

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.