Voluntarii AGLT au fost anul acesta alaturi de organizatorii Campania Bucurie in Miscare. Organizata de Asociatia 11even cu sprijinul Kaufland Romania, campania a ajuns in 2019 la peste 70.000 de oameni din 13 orase, demonstrand, o data in plus, ca este cea mai importanta serie de evenimente care promoveaza la nivel national sportul de masa.

Le-au fost alaturi in aceasta aventura partenerii locali Voluntari pentru Alexandria, Asociatia Euromediu, HAI SA FACEM, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret – DOLJ, es-sphere, Asociatia SMILE, Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT, Asociatia „Musatinii” Roman, Asociatia Cutezatorii Muntilor, Asociatia Szmisz, AJSPT Dambovita, Check-OUTeam.

Acest eveniment si-a dorit ca anul acesta sa promoveze miscarea nu doar la oras, ci si in mediul rural, unde nu exista facilitati pentru practicarea sportului si nu au loc evenimente care sa promoveze miscarea. Acolo a fost lansata competitia „Fa miscare in pauza mare!”, la care s-a putut inscrie orice scoala din mediul rural pentru a castiga o excursie de o zi la unul din festivalurile organizate. Peste 1300 de elevi din 31 de scoli din judetele Arges, Bacau, Bistrita-Nasaud, Brasov, Caras-Severin, Cluj, Dambovita, Dolj, Galati, Harghita, Iasi, Maramures, Neamt, Olt, Satu Mare, Teleorman, Timis, Vaslui au ajuns, astfel, la aceste evenimente.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.