Aglt-ul a aparut in viata mea intr-un moment in care credeam ca stiu deja ce voi face in viata, luasem bac-ul si eram admisa la facultate, dar ma inselasem deoarece in vara anului 2011 am ajuns din intamplare la Muncel si am fost contagiata. De atunci viata mi s-a schimbat complet fiindca am cunoscut o noua latura a mea, am descoperit cum ma vad altii si am invatat sa-mi dezvolt abilitatile.
Ceea ce m-a atras la aceasta organizatie a fost ca dintr-un cufar vechi gasit in fundul marii, AGLT-ul a scos jocurile si le-a folosit ca sa ajute toti tinerii sa redescopere copilaria si sa se dezvolte.
Iar daca la ice bucket challange se doneaza si bani, eu pt AGLT voi dona tot timpul meu liber ca sa ajut la dezvoltarea sa in viitor. Despre 10 ani de AGLT pot sa spun ca au fost plini de realizari, castiguri in materie de experienta si volumtari. Cu prilejul acestui eveniment ne-am reiantalnit, am depanat amintiri si ne-am facut planuri pentru viitori 10 ani de AGLT. Mi-as fi dorit sa fi participat mai multa lume ca sa aratam celorlalti puterea AGLT ului.

Ana Maria Bumbu

 


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.