Marius StefuraCe reprezinta pentru mine AGLT si acesti 10 ani de existenta AGLT.
Nu prea stiu cum sau de unde sa incep, dar cred ca cel mai bine e sa incep cu descrierea provocarii e interesanta pentru ca sunt pus in postura de a vorbi despre AGLT, ori pentru mine si mai ales din punctul meu de vedere AGLT reprezinta tot ceea ce este bun in mine si intr-un fel sau altul ma reprezinta pe mine placuta pentru ca vorbesc despre tot ce e frumos si bun despre mine ca om si despre toate amintirile, experientele, sentimentele si emotiile pe care le-am trait si experimentat de-a lungul activitatii mele ca voluntar, iar dificila, pentru ca trebuie sa sintetizez si sa trec in cateva randuri, ceea ce in mintea si in inima mea ocupa un spatiu imens si care ar putea fi transcris intr-un roman in mai multe volume ;;)
Aceasta experienta unica din viata mea, care m-a schimbat, m-a ajutat sa evoluez, m-a facut un om mai bun si continua sa o faca constat a inceput dintr-o iubire de-o vara. Eram un pusti pierdut intr-o lume plina de informatii fara rost si fara limite cand intr-o zi de vara am intalnit pe strada o fata frumoasa care mi-a furat ochii si care m-a chemat sa vin cu ea la o zi de joaca. La inceput mi-a fost frica si nu am stiut ce sa fac dar mi-am asumat riscul de a incerca ceva nou si am mers cu ea, iar acum ii multumesc constant pentru faptul ca m-a luat cu ea la o activitate. Desi povestea mea cu acea fata s-a terminat mai repede decat a inceput, povestea mea din AGLT continua cu putere si astazi si va fi mereu acolo in inima mea pina in ziua in care se va opri din a bate.
In cautarea mea pentru dragostea unei singure persoane, am gasit un loc plin de o altfel de iubire, o iubire mult mai puternica, mai trainica si care iti aduce mai multa satisfactie si implinire decat orice altceva. Am intrat intr-o lume plina de oameni extraordinari, care se ajuta orice ar fi, care la cel mai mic semn vin in sprijinul tau, care dau ultimul banut din buzunar pentru a face pe altcineva de linga el fericit si pentru a-i smulge un zambet. Cu zambetul pe buze si emotie in suflet am intrat intr-o mare familie, o familie unica in lumea asta si care a transformat copilul timid, emotiv si complexat de acu 8 ani in omul pe care astazi o lume intreaga il vede si care in masura in care poate incearca sa faca lumea un loc mai bun, dupa imaginea familiei mele AGLT. Multumesc pe calea asta AGLT-ului pentru tot ce a facut pentru mine, pentru ca a fost mereu acolo pentru mine, pentru ca mereu mi-a oferit implinire, liniste si un motiv de a zambi atunci cand eram in cele mai triste momente ale mele si pentru ca daca nu ar exista, eu nu as fi acelasi om astazi si nu as putea spune cu mandrie oriunde in lume ca sunt AGLT-ist.
Regret ca povestea mea in AGLT a inceput la doi ani dupa ce a inceput povestea AGLT-ului, dar ma bucur ca de atunci si pina acum m-am bucurat la maxim de aceasta experienta si continui sa ma bucur de ea in continuare, alaturi de marea mea familie
Acum ca am ajuns la final cu mica mea sinteza cred ca e randul meu sa vreau sa aud povestile cel putin la fel de frumoase


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.