Alma ManolacheCred cu tarie in puterea tinerilor de a schimba mentalitati si voi continua ceea ce am inceput alaturi de voi.
Aglt Romania Ong a aparut din intamplare in viata mea. As putea spune ca m-a schimbat. Sunt foaaarte multe de spus… Din 2010 cresc in aceasta familie frumoasa si nebuna! Sunt mandra ca am participat la cursuri in AGLT, ca am devenit trainer in AGLT, ca am atat de multi prieteni printre voi, ca pot ajuta cand cineva are nevoie, pentru ca si eu am fost ajutata. Am avut ocazia sa imi descopar calitati, sa imi inving temerile si sa pun o piatra de temelie in dezvolarea altor voluntari si grupuri locale.
Aglt mi-a oferit sansa sa ma dezvolt, sa ma distrez, sa calatoresc si sa impartasec la randul meu ceea ce am invatat.
Intalnirea de 10 ani AGLT a fost pentru mine un moment de apropiere de”istoria” asociatiei, un moment de sarbatoare. Aceasta este doar prima etapa. Primii 10 ani din viata unui copil sunt esentiali, la fel cum au fost si pentru noi. AGLT va continua sa creasca, dar de acum la un alt nivel si cu numerosi voluntari, mai pregatiti, mai buni, mai tineri sufleteste.
Sunt greu de gasit cuvinte pentru a exprima tot ce inseamna voluntariatul in AGLT pentru mine. Multumesc celor ce mi-au fost traineri, si tuturor celor care se implica in continuare.


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.