Catalina Elena Panac   Toti cei care ma cunosc stiu ca ador copii,mi-asi da tot timpul pentru ai vedea cu zambetul pe buze.De aceea AGLT este foarte potrivit pentru mine,eu aduc zambetul pe buze copiilor,iar AGLT ma invata cum sa o fac in modul cel mai frumos.
Cand spun AGLT nu ma refer la o persoana,cand spun AGLT ma refer la toate personele care fac parte din aceasta asociatie…de la fiecare persoana am invatat cate ceva.
Cel mai frumos in aceasta asociatie este ca am reusit sa imi fac foarte repede si intr-un mod placut multi prieteni in toata tara,pe langa acest lucru am reusit sa ma descopar pe mine ca persoana. Mi-am dat seama cat de puternica sunt,cat de mult pot munci cand fac un lucru placut si mai ales am invatat sa lupt pentru ceea ce imi place si am mai invatat ca voluntariatul este foarte placut daca il faci din inima.
Sunt foarte fericita ca fac parte din aceasta mare si frumoasa familie,plina de bucurii si de oamnei frumosi.
Sunt 10 ani de cand AGLT activeaza si sunt foarte mandra ca am reusit sa particip la eveniment.Am depanat amintiri,am ras,am glumit,am dansat si am incheiat (cum stiam noi mai bine ) cu o frumoasa zi de joaca.


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.