Asociatia Grupurilor Locale de Tineret (AGLT) a fost invitata sa-si prezinte activitatile si proiectele in cadrul intalnirii din Suwalki, Polonia, fiind una dintre practicile inteligente pe care Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie le-a identificat in cadrul proiectului „Scie-Citizens – Evaluating Bridges between science, education and society”. In cadrul proiectului testam un instrument de evaluare pentru a identifica practici inteligente si pentru a le colecta intr-un manual de metode. Manualul va fi un instrument pentru instructori, profesori si alti facilitatori care sa reproduca proiecte inovatoare si testate in intreaga Europa si in toate sectoarele educationale.

Irina Pachita si Andrei Dascalescu au reprezentat AGLT in cadrul celei de-a patra intalniri in cadrul proiectului „Scie-Citizens”, proiect finantat prin Programul Erasmus+. Pe parcursul celor doua zile de activitati (12-13.09.2018) au fost prezentate initiative din tarile partenere in proiect. Partenerii proiectului contribuie astfel la educatia incluziva, integrata in procesul de invatare de-a lungul vietii, pentru a spori oportunitatile de implicare a oamenilor din sectorul educational in stiinta si cercetare.

Desfasurati un proiect bazat pe abordarile stiintei cetatenilor? Doriti sa publicati valoarea generata de proiectul dvs. in setul de instrumente pe care lucram? Obiectivul dvs. este de a mari impactul pozitiv pe care il creati cu acest proiect?

Click aici pentru a completa Grila de evaluare. Mai multe detalii despre proiect gasiti pe site-ul organizatiei partenere din Romania: Centrul de Resurse si Consultanta in Educatie sau pe Pagina de Facebook a proiectului.

Multumim partenerului din Polonia, Midi Centrum, pentru organizarea intalnirii si pentru crearea acestui cadru perfect pentru schimbul de experienta si cunostinte, fiind astfel cu un pas mai aproape in a ne atinge obiectivul proiectului.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.