AGLT da startul schimburilor de experienta

Odata cu inceperea unui nou an AGLT-istii se pun pe treaba si pun la cale activitati care sa aduca aproape tineri dornici de aventura si de invataturi noi. 

Astfel, in perioada 24-26 ianuarie voluntarii GLT „Aripi in Europa” au realizat un schimb de experienta cu un numar de 15 persoane din Grupuri Locale de Tineret din Romania precum Vatra Dornei, Campulung Moldovenesc, Butea, Botosani, Dumitresti si Moldovita.

Tinerii au participat impreuna atat la activitati sociale cu scopul de a intari relatiile dintre GLT-urile pe care AGLT-ul le reuneste, cat si activitati ludice pentru copii pe durata zilei de joaca de saptamana aceasta ce a avut loc la corpul pe de Dragoslav al Scolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” si care a avut un plus de energie si diversitate datorate experientelor coroborate apartinand fiecarui GLT.

Pe langa acestea, voluntarii participanti au avut in program si o seara de film la sala „Draga Olteanu” si activitati de tip teambuilding cu rolul de a crea o generatie de voluntari unita in cadrul organizatiei.

Evenimentul s-a incheiat duminica, 26 ianuarie cu un treasure-hunt, in Falticeni, unde participantii au avut ocazia sa vada diverse obiective de interes din oras, utilizand metode interactive ludice.

Scopul acestei activitati a fost de a facilita comunicarea tinerilor din localitati diferite, oferind oportunitatea de a schimba metode de implementare a metodelor de organizare a zilei de joaca si de promovare a acesteia. Fiecare activitate care ne aduce impreuna contureaza prietenii si amintiri in randul voluntarilor care au fost in numar de aproximativ 25 de persoane. Gazdele care au asigurat cazarea au fost familiile voluntarilor care i-au intampinat cu drag pe oaspetii veniti de departe.

Transmitem pe aceasta cale multumiri Scolii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, Primariei Municipiului Falticeni si Asociatiei Falticeni Cultural pentru sprijinul pe care l-au acordat in desfasurarea tuturor activitatilor. Dar mai ales voluntarilor care au dat curs invitatiei de a petrece un weekend prelungit si au acceptat o doza de aventura pe taramurile Bucovinene. Speram ca acesta sa fie doar inceputul unei lungi serii de activitati de acest tip. Pentru mai multe imagini din timpul activitatilor click aici.

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.