Grupul Local de Tineret „Tineri Mereu” Constanta a organizat in perioada sarbatorilor de iarna activitati atat pentru copiii cu dizabilitati, pentru voluntari, cat si zilele traditionale de joaca si ateliere de creatie la copilasii din diverse scoli.
Am desfasurat 5 targuri de prajituri in liceele constantene, colecte de hainute, jocuri si jucarii pe care le-am donat Centrului de plasament pentru persoane cu dizabilitati „Traian”. De asemenea, am colaborat cu Centrul de zi pentru tineri cu dizabilitati „Arca” unde am desfasurat atelierele lui Mos Craciun, urmate de expozitia de obiecte la care au fost prezenti enoriasii bisericii, voluntarii si parintii copiilor. Am colindat impreuna si am fost rasplatiti pe masura
Una dintre frumoasele activitati a fost cea dedicata special echipei GLT TIM, Secret Santa, la care au participat 25 de voluntari. Am petrecut cu drag la sediu, am rasplatit munca tuturor prin diplome de merit si calendare personalizate cu poze facute de-a lungul anului 2015. De asemenea am incheiat anul in cel mai frumos mod posibil, mergand in schimbul de experienta organizat de GLT „Din suflet pentru tineri” din comuna Crucea unde ne-am distrat foarte frumos. Am avut parte de surprize faine, de uraturi speciale si momente nepretuite cu oameni frumosi si dragi.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.