Magica invitație a lui Doru care i-a provocat pe voluntarii noștri la joacă a sunat așa:

„A fost odată ca niciodată un copil taaare jucăuș și vesel, care se numea Doru. Toată ziua iubea să se joace, să danseze și să viseze și a făcut promisiunea că orice s-ar întâmpla, el nu va înceta să fie copil.

              Încă de la începutul pandemiei, Doru a călătorit prin sufletele celor mici și mari, pentru a avea grijă de copilașul ce stă ascuns în fiecare. Nu cumva această distanțare socială să ne facă să uităm să zâmbim, chiar și sub mască. Masca! Chiar așa! În călătoria sa, Doru a fost foooarte atent ca toată lumea să poarte mască și să respecte toate regulile, căci el știa că doar așa vom putea să fim bine din nou și doar așa va veni din nou momentul în care va vedea sute de zâmbete în toată țara, sute de tineri împreună care împart același scop și o mulțime de fapte bune.

              Totuși, în această călătorie a sa, Doru a făcut o descoperire care l-a întristat cu adevărat. Cumva, parcă oamenii din jurul lui au uitat în această perioadă să se joace, să zâmbească și să fie copii! Această descoperire l-a făcut să ceară ajutorul oamenilor pe care el știe mereu că se poate baza, pentru a reuși să aducă din nou veselia în comunități. Cine sunt acești oameni? Chiar voi, minunați AGLT-iști!

              Să dăm ocazia tututor să își amintească că sunt copii! Cum? Invitându-i să joace șotron!”

În perioada 24-25 octombrie 2020, voluntarii Asociației Grupurilor Locale de Tineret au organizat activitatea tradițională „Ziua Comună de Acțiune”. Grupurile Locale de Tineret din Văliug, Berbești, Fălticeni, Hodora, Moldovița, Constanța, Vatra Dornei și Tulcea au dat curs invitației lui Doru de a aduce din nou zâmbetele în comunități prin joacă, mai exact printr-un joc de șotron în stilul AGLT.

           


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.