In perioada 3- 8 iulie a avut loc in cunoscutul Centru de Agrement Muncel TABARA AGLT. Au participat 21 de tineri foarte entuziasti din mai multe localitati din intreaga tara: Berbesti, Crucea, Constanta, Hodora, Vatra Moldovitei. Tabara a fost sustinuta financiar atat de participanti (parintii acestora) cat si de partenerii flamanzi sau olandezi.

Tabara cu ochiul participantului:

„Fiecare experienta traita la Muncel intr-o tabara AGLT reprezinta o noua provocare , o misiune la care nu ma astept . Si de ce spun asta ? Fiindca pentru fiecare curs , trainerii AGLT impreuna cu Maria Pruteanu pregatesc ceva nou , inovativ care sa atraga participanti . Si asta-mi place la nebunie . Organizarea este impecabila , in detaliu nefiind omis niciun amanunt care ar putea da nastere unor timpi morti sau a unui comportament inadecvat din partea cursantilor . Trainerii sunt pentru mine profesorii pe care as vrea sa-i intalnesc in fiecare scoala din Romania . Persoane deschise , extrem de bine pregatite , care stiu sa faca atmosfera in timpul programului , dar totodata si sa se impuna daca vreun ” glumet ” isi permite sa sara calul . Nota 10 pentru daruirea cu care staff-ul AGLT pregateste orice actiune si nota 10 doamnei Maria Pruteanu , mamica asociatiei , pentru ” tot ” .” (Fabian Popovici, Crucea)

Tabara a fost un real succes atat din prisma participantilor cat si cel al trainerilor care au dat tot ce e mai bun din ei

Hesfelean Istvan, cordonator tabara

membru AGLT

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.