Energie si creativitate pe timp de pandemie

In perioada 27 noiembrie – 1 decembrie 2020, voluntari ai Asociatiei Grupurilor Locale de Tineret – AGLT s-au intalnit la Vaslui in conditii de siguranta in cadrul proiectului „Voluntar pe timp de pandemie” pentru a gandi moduri creative prin care voluntariatul sa continue sa faca parte din viata tinerilor si a comunitatilor indiferent de situatie.

Cu spiritul AGLT-ist activ la cote maxime, cu multa energie si creativitate, voluntarii nostri iscusiti s-au unit in a crea si a adapta jocuri si activitati care sa aduca zambetele pe fetele celor din jur chiar si sub masti sau chiar si in mediul virtual.

Momentele petrecute in sinergie ne-au facut sa ne amintim cat de mult iubim AGLT-ul, care e motivatia noastra care ne face sa ne dorim sa razbim cu joaca in orice momente si cat de mult conteaza activitatea noastra acum.

AGLT-ul ne face sa credem, simtim, iubim, visam si sa avem curaj, iar asta ne propunem sa insuflam si celor din jurul nostru!

Proiectul a fost realizat de Asociatia Grupurilor Locale de Tineret – AGLT si este finantat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vaslui in cadrul Concursului Local de Proiecte 2020.

Iubim mereu AGLT-ul!

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.