Serena MariaMultumesc Bogdan Usurelu pentru ‪#‎AGLT challenge.

Sunt de foarte putin timp in AGLT, insa, ceea ce pot spune despre aceasta asociatie este ca reuseste printr-o energie debordanta si puterea jocului sa reinvie copilul adormit din sufletul fiecaruia dintre noi.
Pentru mine povestea AGLT a inceput in decursul verii acestui an la Muncel. Desi, in prima zi eram foarte dezorientata si nu stiam ce se intampla in jurul meu deoarece ajunsesem aici in urma unei incurcaturi, in cele din urma mi-a facut placere sa fac parte dintr-o echipa grozava de care inevitabil m-am atasat si pe care sper sa o reintalnesc curand. Alaturi de acesti oameni minunati am invatat ce inseamna lucrul in echipa si increderea in cei din jurul meu. Am descoperit o parte din mine ce credeam ca a murit odata cu clasa pregatitoare, mai bine zis am redescoperit acea parte care se poate bucura de inocenta unui joc in asa fel incat sa poata darui si celorlalti acelasi sentiment unic ascuns in uitare, poate din ignoranta, poate din neatentie.
Cu acestea vreau sa multumesc celor ce m-au invatat sa privesc dincolo de aparente si sa inteleg ce simplu e sa fii fericit. Va multumesc ca mi-ati dat sansa sa ma bucur alaturi de voi si m-ati primit intr-un colectiv atat de frumos, cu atata usurinta.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.