‪#‎AGLT ‪#‎AGLTChallenge. Multumesc Loredana pentru provocare
Hmm… AGLT-ul inseamna aproape totul pentru mine si nu glumesc cand spun totul, pentru ca inainte sa devin voluntara, nu prea aveam prieteni, eram timida, retrasa si nu imi placea sa socializez. Nu eram genul de persoana care sa accepte cu usurinta pe altii langa ea sau sa stea de vorba cu alte persone, pentru ca eram intr-o perioada mai grea pentru mine, suferind de depresie. Dar incercand sa trec peste am auzit de voluntariat, de un Grup Local de Tineret de la mine in oras si eram destul de curioasa cu privire la ceea ce inseamna de fapt “voluntar”… asa ca am mers la recrutarea de voluntari.
Imediat am inceput sa vad ca toata lumea era prietenoasa si toti vorbeau frumos cu copiii si era mai mare dragul sa vin la zilele de joaca. Incet, incet am reusit sa ma integrez, sa leg prietenii sa ma inteleg cu alte persone, sa nu mai fiu timida si retrasa, si devenind o fata fericita care a trecut de mult peste depresie. AGLT-ul mi-a schimbat viata, mi-a schimbat felul de a gandi si de a percepe lucrurile, m-a invatat sa fiu rabdatoare, sa fiu grijulie, intelegatoare si buna .
Bianca PavelAGLT inseamna uniune, originalitate, prietenie, sinceritate, ajutorare, intelegere, bunatate, fericire, entuziasm, oameni noi. Putem compara AGLT-ul cu o cutie maare de bomboane, fiecare bomboana reprezentand unul dintre noi. Fiecare cu forma ei, cu gustul ei, cu aroma ei. Dar, la final suntem o Familie divesificata, delicioasa de bomboane, pe care lumea ar trebui sa ne guste sa impartaseasaca si ei fericirea si entuziasmul nostru.
Aniversarea celor 10 ani de AGLT mi-a aratat ca, desi eu sunt de aproape un an in aceasta mare familie fericita, in toti anii care au trecut, oamenii au ramas la fel de buni si intelegatori ca la inceput si mi-a dovedit ca prieteniile adevarate chiar exista, si pot dura mai bine de zeci de ani.
Sunt sigura ca nu sunt singura persoana pe care a schimbat-o AGLT-ul asa cad au stafeta mai departe sa aud si alte povesti frumoase


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.