Dragi voluntari si buni prieteni, pentru ca s-au facut 10 ani de AGLT si pentru ca tocmai am avut intalnirea de 10 ani, va propun un joc.
Toata lumea a auzit de ‪#‎icebucketchallange. In continuare am sa va propun sa jucam ‪#‎AGLTchallange. Jocul se v-a desfasura astfel: Eu am sa zic ce inseamna pentru mine AGLT-ul si ce a insemnat pentru mine 10 ani de AGLT. Apoi am sa nominalizez 3 persoane care trebuie sa faca acelasi lucru, sa zica ce inseamna pentru ei AGLT-ul si 10 ani de AGLT apoi sa nominalizeze fiecare alte trei persoane. Simplu. Aveti 24 de ore.

Cozmin AndrioaeFiecare are parerea lui despre AGLT, Bart zicea ca AGLT-ul este copilul lui, altcineva zicea ca AGLT-ul este ca un frate si tot asa. Pentru mine AGLT-ul este Mama si Tata in acelasi timp, este parintele potrivit. Spun asta pentru ca AGLT-ul m-a crescut si a avut grija cum sa ma creasca. M-a invatat multe lucruri, mi-a oferit multe ocazii, mi-a dezvoltat multe aptitudini, mi-a adus in cale oameni frumosi si prieteni bunii, oameni cu care inca lucrez.

Mi-a deschis usa spre lumea training-urilor. M-a ajutat cand am avut nevoie. Astfel, ca o Mama, a avut grija de mine prin aceasta mare familie AGLT, prin persoanele frumoase care fac parte din AGLT, prin sansa de a ma dezvolta, de a creste. M-a crescut ca pe un copil, inca de mic de cand eram proaspat voluntar. M-a dus in tabere, m-a dus prin tara, mi-a adus oameni in preajma, m-a facut trainer, m-a facut voluntar.

AGLT-ul e mama, e tata, e familia mea. Si sunt sigur ca nu doar eu simt asta in acest moment. Nu doar pe mine m-a crescut. Si pe voi. Cel mai frumos lucru care il putem noi face pentru AGLT in momentul de fata este sa intoarcem favorul dupa ce crestem putin. AGLT-ul ne-a crescut pe noi, pana acum, poate e timpul ca unii dintre noi sa ajute AGLT-ul sa creasca, la fel cum si el ne-a ajutat pe noi.

Intalnirea de 10 ani este foarte importanta in primul rand pentru ca avem 10 ani de experienta, de amintiri frumoase, de fapte bune. 10 ani in care ne-am facut multi prieteni buni. Astfel am avut ocazia sa ne reintalnim si cu cei mai vechi si cu cei noi, intr-un astfel de eveniment sa sarbatorim 10 ani. E un mod frumos, e ceea ce suntem, e ceea ce facem, e AGLT. Si asta nu ne poate lua nimeni niciodata, bucuria de a face parte din AGLT, bucuria de a face ceva pentru AGLT ! Pentru ca iubim AGLT !


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.