Verdes OanaMultumesc pentru nominalizare!
O sa incerc sa fac imposibilul … sa vorbesc putin:)))).
Eram copil si ma bucuram de zilele de joaca facute de voluntarii nostri din sat…peste un an sau doi mi s-a propus sa fiu eu insami ucenic:D… ca mai apoi sa particip la taberele de vara si sa devin voluntar cu acte in regula si mai tarziu chiar trainer! Pierdusem un prieten drag la acea vreme care mi-a infrumusetat copilaria si cred ca el m-a adus pe drumul spre AGLT ca sa pot fi mereu inconjurata de oameni la fel de speciali ca si el si sa nu-i mai simt asa de tare lipsa!

AGLT-ul este refugiul meu…este acasa…este singurul lucru de care am nevoie in desert(o parasuta cu insigna AGLT:)))…aglt-isti stiu la ce ma refer:D! Sunt 10 ani in care am ras; am plans; m-am jucat; am descoperit oameni si locuri minunate; binele si raul; libertatea; am invatat sa iau decizii; sa iubesc; sa ii accept si sa-i respect pe ceilalti…dar mai ales am reusit sa imi pastrez copilaria si sa ma bucur de lucrurile cu adevarat importante; gesturi marunte; simple si frumoase care ne fac sa fim fericiti!

Iti multumesc AGLT si iti doresc multi ani plini de culoare; zambete si copii!

P.S. Un urias multumesc celor care au pus bazele acestei minunate organizatii si mai ales domnului Doru Prutianu-un alt om special care nu mai este langa noi dar ne-a facut cel mai frumos cadou si celei care a devenit sufletul AGLT-ului Maria Prutianu!


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.