Manuela Morosanu#‎AGLTChallenge. Raluca, eram ferm convinsă că o să mă opresc la provocarea cu lista de carti, dar pot să spun că nu văd asta ca pe o provocare în adevăratul sens al cuvântului, ci mai degrabă ca pe împărtăşirea unor gânduri frumoase.
Pentru mine, AGLT-ul e mai mult decât modul plăcut de a-mi petrece sâmbetele la zile de joacă, e zâmbetul ştrengăresc afişat de copii dupa câteva ore pline de jocuri, e satisfacţia de a face ziua mai bună cuiva, e propria mea bucurie de a mă detaşa de tot ceea ce înseamnă rutină şi de a fi altfel.
Deşi sunt voluntar doar de 2 ani, pot spune că am cunoscut o mulţime de oameni faini prin intermediul AGLT şi mi-am descoperit o altă latură, diferită de ceea ce credeam eu depre mine . Cred că fac parte din grupul acelora care înainte de a deveni voluntari, erau reticenţi în ceea de priveşte noul şi puţin timizi, ca mai apoi să se transforme în persoane expansive şi pline de energie. Mă bucur că sunt voluntar şi cred cu tărie că ceea ce facem noi e un lucru cu adevărat minunat.
Nu voi mai provoca pe nimeni pentru că majoritatea şi-au expus ideile. Keep calm and join AGLT!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.