Iurea DianaA venit si randul meu sa impartasesc cu voi ceea ce inseamna AGLT-ul pentru mine. In primul rand, vreau sa ii multumesc Ioanaei pentru ca a insistat acum 1 an, de 1 iunie, sa merg cu ea la o zi de joaca in Iasi. Atunci a fost prima mea intalnire cu AGLT. Am ramas placut surprinsa datorita faptului ca am avut parte de o primire calduroasa din partea unor oameni care m-au impresionat prin atitudinea lor pozitiva si prin dorinta lor de a face niste copii fericiti. Pot spune ca am fost la fel de incantata precum au fost si copiii la acea zi de joaca.. si stiti cu totii felul in care se citeste bucuria in ochii copiilor; asa eram si eu (plus ca inaltimea ma ajuta )
Profund impresionata cum eram, am hotarat sa raman si, cu fiecare tabara si cu fiecare zi de joaca la care participam, simteam ca dragostea mea pentru AGLT creste din ce in ce mai mult, ca iubesc la nebunie aceasta mare mare familie si ca AGLT-ul este ceea ce am nevoie.
Ma bucur nu doar pentru faptul ca v-am intalnit, mi-a placut ce faceti si am incercat sa pun si eu in practica, ci si pentru ca, impreuna cu Ioana Melinte am reusit sa transmitem mai departe si sa contaminam si pe altii cu spiritul AGLT, acest lucru concretizandu-se in formarea unui nou GLT la Botosani.

Va multumesc pentru tot si va iubesc mult mult mult !!


Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.