Fefe AlexandraMultumesc mult Bianca pentru provocarea ‪#‎AGLTchallange !!:*
Prima data cand am auzit de voluntariat, de AGLT, a fost vara trecuta. Desi vroiam foarte mult sa devin voluntar de pe atunci , timiditatea m-a impiedicat sa fac acest pas.In toamna am cunoscut mai multe persoane noi , printre care si un voluntar care mi-a propus sa vin la o zi de joaca. De atunci , putine sunt activitatile pe care le-am ratat.
De cand am devenit voluntar, viata mea s-a schimbat . Am invatat sa fiu rabdatoare , sa ascult parerile celorlalti , sa fiu punctuala , sa-mi impun punctul de vedere , sa fiu sociabila si mai energica. In AGLT am intalnit oameni buni , oameni care si-ar da si haina de pe ei ca sa le fie altora cald, oameni care te ajuta si-ti sunt alaturi indiferent de situatie , oameni carora le place ceea ce fac.AGLT-ul reprezinta o parte din mine , mi-e a doua familie.
De asemenea , evenimentul de la Iasi, ”10 ani AGLT” , a fost un prilej bun de a lega noi prietenii , de a cunoaste oameni geniali. Cine ar fi crezut ca doar in 2 zile pot ajunge sa tin atat de mult la niste persoane care inainte imi erau total necunoscute?A fost, poate unul dintre cele mai frumoase weekend-uri de cand am devenit voluntar .
Ma bucur nespus ca fac parte din aceasta familie de oameni superbi , oameni frumosi si deosebiti in ceea ce fac. Mult succes!!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.