Tony, un baietel vesel si energic a invatat anul trecut ce trebuie sa faca pentru un stil de viata sanatos, jucandu-se si plantand cateva seminte de flori. 

Anul acesta este constiincios si responsabil, asculta indicatiile autoritatilor, #StaAcasa si isi doreste sa diversifice activitatile de acasa pentru sanatatea sa si a celor din jur, insa ideile i s-au cam terminat si are nevoie de ajutor din partea retelei. 

S-a gandit sa gaseasca „Reteta suprema a unui stil de viata sanatos” pe care sa o impartaseasca cu prietenii si familia, structurata pe capitolele invatate de anul trecut: alimentatie, sport, natura, igiena si gandire. 

Pentru a avea o idee cat mai completa despre sanatate, Tony are nevoie de ideile voastre si va propune sa ii trimiteti o reteta a voastra pe care o folositi in aceste zile acasa, care sa se incadreze in una din capitolele propuse. 

De exemplu: Reteta folosita de prietenul sau Doru este de a citi o ora pe zi despre istorie domeniul sau preferat, pentru a-si imbunatati cunostintele. Langa cartea preferata are mereu si o cana de ceai de fructe care il duce cu gandul la plimbarile prin padure. 

Tony isi doreste sa faca asta cu ajutorul retelei TON in saptamana 6-12 aprilie, mai ales de Ziua Internationala a Sanatatii de pe 7 aprilie si va invita sa postati pe peretele vostru de Facebook o fotografie sugestiva insotita in descriere de reteta stilului vostru de viata sanatos etichetand evenimentul @AGLT – TON Day 2020.

Pentru Pagina evenimentului de pe Facebook click aici.

Pentru a putea sa centralizeze ideile voastre si sa creeze un ghid pentru Reteaua TON, Tony are rugamintea sa completati acest formular.

Haideti sa invatam impreuna, unii de la altii, copii de la adulti si invers cum ne mentinem sanatatea punand in practica metode noi sau redescoperite! Pentru anuntul oficial click aici.

0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.